Echipa

Livia Tarța

Executive Administrator at Casa de Verighete

Salut, eu sunt Livia Tarța și sunt fondatorul
CASA DE VERIGHETE

Am înființat Casa de Verighete, deoarece îmi plac poveștile de dragoste. Momentul când un cuplu își alege verighete este unic, plin de emoție și iubire.
Îmi place să văd oamenii fericiți, să explic ce înseamnă proprietățile aurului și cel mai important să își aleagă bijuteriile în ton cu personalitatea lor.

Să deschizi un magazin este ușor, să-l păstrezi deschis este o artă.

Corina Laura Stoica

Consultant at Casa de Verighete Cluj-Napoca

Salut, eu sunt Corina și sunt Consultant la
CASA DE VERIGHETE

În toamna anului 2021 am pășit pe un drum diferit față de ceea ce visam la 18 ani și am început un nou job, care ulterior a devenit un hobby, o pasiune. Sunt o fire sensibilă și îmi place să ajut oamenii, iar aceste trăsături m-au făcut să aleg Casa de Verighete. La început vedeam totul ca pe o consultanță, un ajutor din partea mea pentru viitorii miri, dar acum după mai bine de un an de zile văd totul diferit. Acum nu mai e un job pentru mine, acum vin cu plăcere să fac pe „psihologul” miriilor care trec pragul magazinului. 

Maura Șuvagău

Consultant at Casa de Verighete Dej

Salut, eu sunt Maura și sunt Consultant la
CASA DE VERIGHETE

Sunt o persoană deschisă, veselă și cel mai important pentru viitori miri, ascultătoare. Vă voi asculta cu atenție descrierea verighetelor mult visate și le vom găsi împreună pe cele mai potrivite.
Vă voi întâmpina încă de la intrare cu un zâmbet și vă voi invita în casa noastră, Casa de Verighete.

Shopping Cart