Târgurile de nunți

Pentru organizatori, expozanți și chiar și pentru miri această perioadă este cea mai aglomerată. Târgurile de nunți încep din primul weekend din ianuarie și se termină pe la jumătatea lunii februarie. Majoritatea dintre noi mergem în mai multe orașe, pentru a putea fi cât mai aproape de mirii noștri.

Partea frumoasă din această nebunie este că vă cunoaștem, vă aflăm povestea de dragoste, vă împărtășim din cunoștințele noastre, întâmplări și cel mai important vă ascultăm și vă înțelegem nevoile/dorințele legate de verighete. Dragilor, ne umpleți de energie și voie bună.

Ce este de reținut în această perioadă: pentru alegerea verighetelor trebuie să veniți împreună;  să fiți deschiși spre a încerca mai multe modele, să ne puneți întrebări, să fiți relaxați, să discutați între voi căci voi o să le purtați și trebuie să fiți multumiți de alegerea voastră, să rețineți că le luați pentru o viață ( și încă o zi) iar de restul ne ocupăm noi. 

De ce sunt eficiente târgurile:

Ele vă scutesc de foarte multe drumuri, găsiți mai multe servicii și produse la un loc și cel mai important: MULTE REDUCERI!!!

Sugestiile noastre: priviți aceste târguri ca pe o adevărată distracție, ca o nebunie benefică. Faceți-vă poze. Multe! Sunt momente de care o să vă fie dor. Nunta voastră începe de aici. 

P.S. Noi vrem să vă fim alături pe toata durata călătoriei și să ne bucurăm alături de voi de fiecare decizie importantă din viața voastră. Nu ne oprim doar la valoare 🙂

Vă îmbrățișăm cu mare drag și mulțumim tuturor mirilor care ne-au încredințat să le făurim “jurămintele”. 

Shopping Cart